• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
İletişim
Hava Durumu
Saat
Takvim
2022 - 2023 FUTBOL SEZONU AÇILIŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ..
Trabzon İl Hakem Kurulu tarafından düzenlenen 2022 - 2023 Futbol Sezonu açılış toplantısı Ortahisar Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç'in katılım sağladığı toplantıya MHK Üyemiz İsmail Köse, BHK Üyemiz Hasan Emirzeoğlu, İl Hakem Kurulu Başkanımız Ali Şükrü Beldüz ve yönetim kurulu üyeleri, Dernek Başkanımız Murat Şener ve yönetim kurulu üyeleri de iştirak ettiler.

İlimizdeki tüm klasmanlarda yer alan hakem ve gözlemcilerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Sn. Ahmet Metin Genç yeni sezonda tüm hakem camiasına başarılar diledi. Hakem camiasının gerçekten zor bir işi gerçekleştirdiğine vurgu yaparak hakemlerimizin öneminden bahsetti.

Dernek Başkanımız Murat Şener, katkılarından dolayı Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç'e çiçek takdim etti. Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç'te MHK Üyemiz İsmail Köse'ye çiçek takdiminde bulundu.
İl Hakem Kurulu Başkanımız Ali Şükrü Beldüz ve Merkez Hakem Kurulu üyemiz İsmail Köse bu sezon yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Tüm hakem ve gözlemcilerimiz için yeni sezonumuzun hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılı bir sezon diliyoruz.

TFFHGD TRABZON ŞUBESİ



  
213 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Haftanın Hakem ve Gözlemcileri
Maç Sorgulama
Bağlantılar

Oyun Kuralları
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam60
Toplam Ziyaret336750
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351